SMS Register WordPress додатак

Овај додатак је намењен наплати регистрације на WordPress сајтовима. Када је додатак инсталиран и активан, посетиоци вашег сајта који желе да се региструју, морају да пошаљу поруку према приказаним упутствима, и да у одговарајуће поље унесу код који добију у повратној СМС поруци. SMS Register аутоматски на регистрациону форму додаје поље за унос регистрационог кода.

Као и SMS Read More, и овај додатак користи Фортумо као гејтвеј за СМС поруке и наплату истих. То значи да морате имати налог на Фортуму (бесплатно је, региструјте се путем овог линка и добићете 5€ на поклон) и морате имати креиран сервис на Фортуму (погледајте овде како то урадити). Када купите додатак, добићете уз њега и упутство за подешавање и повезивање са Фортумо Премиум СМС сервисом.

SMS Register ради и са додацима BuddyPress и UltimateMember, додајући поље за унос регистрационог кода и упутства за слање поруке на страну за регистрацију.

Инсталација и коришћење додатка је прилично једноставна, и подробно објашњена у упутству (.пдф формат) на српском и енглеском језику, које добијате уз додатак.

Погледајте додатак у акцији: ДЕМО. Додатак можете купити овде.

kupiodmahCIR2