SMS Register WordPress dodatak

Ovaj dodatak je namenjen naplati registracije na WordPress sajtovima. Kada je dodatak instaliran i aktivan, posetioci vašeg sajta koji žele da se registruju, moraju da pošalju poruku prema prikazanim uputstvima, i da u odgovarajuće polje unesu kod koji dobiju u povratnoj SMS poruci. SMS Register automatski na registracionu formu dodaje polje za unos registracionog koda.

Kao i SMS Read More, i SMS Register dodatak koristi Fortumo kao gateway za SMS poruke i naplatu istih. To znači da morate imati nalog na Fortumu (besplatno je, registrujte se putem ovog linka i dobićete 5€ na poklon) i morate imati kreiran servis na Fortumu (pogledajte ovde kako to uraditi). Kada kupite dodatak, dobićete uz njega i uputstvo za podešavanje i povezivanje sa Fortumo Premium SMS servisom.

SMS Register radi i sa dodacima BuddyPress i UltimateMember, dodajući polje za unos registracionog koda i uputstva za slanje poruke na stranu za registraciju.

Instalacija i korišćenje dodatka je prilično jednostavno, i podrobno objašnjeno u uputstvu (.pdf format) na srpskom i engleskom jeziku, koje dobijate uz dodatak.

Pogledajte dodatak u akciji: DEMO. Dodatak možete kupiti ovde.

kupiodmah2